Auto reparaties

Wij zijn in de regio een begrip op het gebied van autoreparatie, vakkundigheid, service, klantvriendelijkheid maar bovenal betaalbaarheid.

Problemen zien wij als uitdagingen en deze uitdagingen worden doorgaans snel en vakkundig opgespoord en verholpen. De kosten worden te allen tijden voor u beperkt tot een minimum. U bent dus voor al uw reparatie- en onderhoudswerkzaamheden welkom in onze autogarage.

Wij wijzen u er wel op dat voorkomen beter als genezen is, en dus ook goedkoper. In veel gevallen kunnen reparaties voorkomen worden door uw auto tijdig een onderhoudsbeurt te geven.

PLAN EEN AFSPRAAK

Universele garage voor autodiagnose bij universele storingen

Universele garage nodig voor het uitlezen van elektrische storingen in uw auto? Autobedrijf Zaans verzorgt voor alle automerken uw autodiagnose.

Autodiagnose

Alleen met een goede autodiagnose kan een reparatie van een moeilijk probleem succesvol uitgevoerd worden. Het begint natuurlijk met een klachtomschrijving en het goed waarnemen van de klacht.

Uitlezen

Uw auto uitlezen is belangrijk, maar slechts een onderdeel van een goede autodiagnose. Niet alleen de foutcodes zijn immers belangrijk maar ook de achterliggende redenen. Een foutcode geeft vaak alleen maar een richting aan en zegt niet welk onderdeel exact defect is. Uiteraard willen wij natuurlijk ook weten wat de oorzaak is van het defecte onderdeel want alleen dan verhelp je de klacht (oorzaak) echt en blijft deze (gevolg) ook weg.

Contactgegevens

Autobedrijf Zaans

Rak 117, Westzaan 1551 NA

Telefoonnummer: 075 612 41 08

E-mailadres: info@autobedrijfzaans.nl

Naar contactpagina
Openingstijden Werkplaats
maandag 08:00 17:00
dinsdag 08:00 17:00
woensdag 08:00 17:00
donderdag 08:00 17:00
vrijdag 08:00 17:00
zaterdag 09:00 16:00
zondag Gesloten

Autobedrijf Zaans is aangesloten bij